میخواستم عکس کتابتو بذارم تو وبلاگم و ابروتو جلو در و همسایه ببرم...ولی نمیدونم چرا دلم نیومد سر پیری و معرکه گیریت بزنم تو ذوقت و حسابی ازت حال گیری کنم...
درسته که سنی ازت گذشته و چن تا دسته گل دکتر و مهندس تحویل جامعه دادی...اما خانوم من...عزیز من ...مادر ب...ببخشید مادر من...نوشتن بخصوص نوشتن رمان استعداد و توانایی میخواد....جذابیت میخواد...درک کردن روحیه جوانارو میخواد...نه اینکه تا فک کنی سنت از ۶۰ گذشته دیگه میتونی قلم بدس بگیری و از زبون یه جوون اونم ۲۰ ساله کتاب بنویسی...برو اول تحقیق کن و برای نوشتن اماده شو بعد بشین یه کتاب جالب بنویس که همه بخونن و حالشو ببرن...تا اون موقع هم رو اعصاب و پول مردم کله معلق نزن جونم....
اگه میخواید تا شب سیر باشید این غذای طناز در اوردی رو حتما امتحان کنید...
روش درس کردنشم اینجوریه که شب قبلش یکم عدس و گندم و جو و لوبیا رو خیس میکنید...بعد فردا صبش تو سه تا قابلمه جدا یکمی میپزید...بعد همه رو با هم مخلوط میکنید....بعد یکم پیاز سرخ شده میزیزید توش...سپس همه مواد رو با هم تو یه قابلمه میپزید...بعد یکم روغن زیتون و نمک فلفل قاطیش میکنید...خوب که پخت یکم تربچه و ترخون میریزید توش.. که البته (و خدارو شکر برای بعضیا )که این قسمت اجباری نیس...و موقع سرو یکم گلپر رو غذا میریزید...
اگه درس کردید که نوش جونتون...نکردید هم من یه شنبه دیگه درس میکنم و جای شما میخورم و پزی میدم...
سلام
:)
من که نمی دونم در باره ی چه کتابی نوشتی و
اگرم می دونستم
می دونم که نمی دونستم نویسندش کیه !!
راستش
اولش شک کردم نکنه خودم کتابی نوشتم و خبر ندارم !
:)
ولی وقتی دیدم طرف خانوم بوده خیالم راحت شد ...
دستور آشپزیت جالب بود و به نظر میاد چیز خوشمزه ای بشه
ولی
فکر کنم چارپنشتا قبلامه لازم داره پختنش
اینه که
حد اقل مسیح عادی جرات نمی کنه امتحانش کنه
همینجوریشم متهمه به این که وقتی می ره آشپزخونه همه چیو به هم می ریزه !!
راستی
نمی شه به جای این همه پخت و پز
کنسرو این چیزایی که گفتیو با هم مخلوط کرد ؟
...
سربلند و سلامت و مبتکر بمونی و ایرونی
نه دیگه تو ذوق مادرجانت نزن!
این غذاهه ظاهرش که بد نیست، حالا باید دید مزش چه جوریه! حالا نگفتی اسمش چیه؟ طناز در اوردی؟! :d
سلام
حال شما خوبه طناز خانم؟
مرسی از اینکه بهم سر زدی و تولدم رو تبریک گفتی
باید غذای خوشمزه ای باشه٬ اگه فرصتی پیدا کنم حتما درستش می کنم! درسته پسرم ولی آشپزی هم بلدم و بعضی از غذاهایی که درست می کنم توی فامیل خیلی طرفدار داره.
خوش باشید
بازم سلام
الان که دوباره کامنتتو خوندم
گفتم نکنه منظورت
نویسنده ی سی بل بوده باشه
:)
اگه این طوره
نوشتم توی همون پست که :
البته
من کتابشو ندیدم تا حالا ها
...
ولی خب
اگه بخوای می تونی اینجا :
http://imdb.com/title/tt0075296/
اطلاعاتی رو در باره فیلم و نویسنده هاش ببینی
...
سلام
ممنون که به ما سر زدی و بزرگواری کردید منم که اومدم و از شامی که درست کرده بودی استفاده کردم و مهمونت شدم
سلام
خوبی
واقعا حرف قشنگی زدی
برای وبلاگونویسی که مدنظر قرار می دم
ممنون
[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]
با درود ....
نمونه هایی از زنان پر افتخار ایران باستان ,,
وقت داشتی سر بزن , شاد و پویا باشی [گل][لبخند]
سلام ~~~
فلفل - ترخون - تربچه - پیاز ....
از هر چی که من بدم میاد تو این غذا هست ~~
سلام دوست عزیزم...
آشپزیت هم بد نیست ...شکل و شمایل غذا میگه اوکی اوکیه ....
همیشه دلت شاد باشه ..مواظب خودت باش...
دوست دارم ..
ای جانم !!! چی پختی تو ؟ رژیمیه؟ نوشه جونت. من از هرچی اش خوشم میاد. در مورد اون نویسنده هیچ اظهار نظری ندارم. نمیدونم کیه؟ کتابش چیه اخه؟
همیشه شاد و سره حال باشی. بوس
Vay doost joon, moshak nemishi?
سلام ~~
اون شعره، مخصوص ادم های احساساتی و نازک خیاله *ـ*